Νέα

Skyline

Σας παρουσιάζουμε τη νέα βιοκλιματική πέργκολα Skyline.

Συμμετοχή της FLOROSGROUP στο Ετήσιο Περιοδικό "Η Τέντα"

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος, δώσαμε το ετήσιο "ραντεβού" συμμετέχοντας στις σελίδες του περιοδικού της Ένωσης Τεντοποιών Ελλάδος. 
 
 
 
 

Νέος εμπορικός κατάλογος συστημάτων σκίασης

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την έκδοση του νέου εμπορικού καταλόγου συστημάτων  της εταιρίας Florosgroup για το 2015.

Νέο δειγματολόγιο πανιών

Το νέο δειγματολόγιο πανιών βρίσκεται ήδη στα χέρια μας, παρουσιάζοντας τη μεγάλη γκάμα σχεδίων και χρωμάτων με την υπογραφή του ιταλικού οίκου PARA και με 5ετή εγγύηση ποιότητας.

Η Florosgroup ξανά στη διεθνή έκθεση της Στουτγάρδης R+T!

Οι κορυφαίες στο είδος τους παγκοσμίως εκθέσεις R+T αποτελούν σημείο αναφοράς και συναντήσεων, βιομηχανικό βαρόμετρο και ταυτόχρονα πλατφόρμες καινοτομίας για τον κλάδο της σκίασης.

Opera και Vision: Δύο νέες καινοτόμες πέργκολες αλουμινίου από τη Florosgroup

Με δυο νέες βιοκλιματικές πέργκολες, τις Opera και Vision, εμπλουτίζει την πλούσια και εξαιρετικά επιτυχημένη γκάμα της η Florosgroup. Και οι δύο ξεχωρίζουν χάρη στην υψηλή ποιότητα, την αντοχή, την εργονομία και το μελετημένο σχεδιασμό που χαρακτηρίζουν όλα τα συστήματα σκίασης της ελληνικής εταιρείας.

Φωτορεαλιστική απεικόνιση συστημάτων σκίασης

Η Florosgroup πρωτοπορώντας για μια ακόμα φορά, δίνει τη δυνατότητα να δείτε σε φωτορεαλιστική απεικόνιση οποιοδήποτε σύστημα σκίασης της, προσαρμοσμένο στον πραγματικό σας χώρο.