Έρευνα & ανάπτυξη

Έρευνα και Ανάπτυξη
Η Floros Fine Shading επιζητά συνεχώς την εξέλιξη, την καινοτομία, την επέκταση και την εδραίωση της σε νέες αγορές. Έχοντας εξασφαλίσει κορυφαίες συνεργασίες ανά την Ευρώπη, ερευνά και αναπτύσσει υλικά, εξαρτήματα και συστήματα σκίασης που ταιριάζουν απόλυτα στις κλιματολογικές συνθήκες της Ελλάδας, αλλά και των υπόλοιπων βαλκανικών χωρών. Η παραγωγική της μονάδα αποτελεί το εργαστήρι της εξέλιξης των προϊόντων της και την αφετηρία για την ανάπτυξή της. Οι άνθρωποι της τη θεωρούν «σπίτι» τους και είναι αυτή που τη διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό, ο οποίος απλά εμπορεύεται εισαγόμενα προϊόντα.
 
Η Floros Fine Shading βρίσκεται σε μία συνεχή αναζήτηση νέων υλικών, τεχνολογιών και συνεργασιών, έτσι ώστε κάθε στιγμή να μπορεί να ανταποκριθεί στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες της εγχώριας και της διεθνούς αγοράς, για καινοτόμα και πιο εξειδικευμένα συστήματα σκίασης. Επενδύει στην έρευνα και στην ανάπτυξη νέων ή βελτιωμένων προϊόντων και λύσεων, με στόχο να συνεχίσει να πρωτοστατεί στις σύγχρονες, απαιτητικές και ταχύτατα εξελισσόμενες αγορές.
 
Σε αυτό το πλαίσιο, η Floros Fine Shading, εμπλουτίζει συστηματικά το ανθρώπινο δυναμικό της με έμπειρα και καταξιωμένα στελέχη στους τομείς της έρευνας και της ανάπτυξης. Αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες και φροντίζει να διευρύνει διαρκώς την πλούσια γκάμα των προϊόντων της που περιλαμβάνει τέντες κασετίνα, τέντες με βραχίονα, τέντες με αντιρίδες, καποτίνες, πέργκολες αλουμινίου, πέργκολες με τέντα κά. Εφαρμόζει νέες σχεδιαστικές και τεχνολογικές μεθόδους, ενώ χρησιμοποιεί απόλυτα καθετοποιημένες διαδικασίες επεξεργασίας και παραγωγής, με στόχο να επιβεβαιώνει διαρκώς τη φήμη της ως η πλέον πρωτοπόρα, αποτελεσματική, αξιόπιστη και συνεχώς αναπτυσσόμενη εταιρεία στο χώρο της σκίασης.