Η Εταιρία

Ιστορικό
Ήταν το 1979, όταν ο Κωνσταντίνος Φλώρος δημιούργησε μία από τις πρώτες εξειδικευμένες εταιρείες σκίασης στην Ελλάδα. Δεκαπέντε χρόνια αργότερα, το 1994, ιδρύεται η Κ. Η. ΦΛΩΡΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που θέτει ως στόχο την κατάκτηση ηγετικής θέσης στην αγορά των συστημάτων σκίασης και ηλιοπροστασίας, επενδύοντας στην παροχή καινοτόμων προϊόντων υψηλών προδιαγραφών.
 
Το 1992 επιτυγχάνεται αποκλειστική συνεργασία με τον παγκοσμίου φήμης ιταλικό οίκο Para και το 1999 δημιουργείται το πιο σύγχρονο ραφείο στην Ελλάδα. Το 2001 κατασκευάζεται το εργοστάσιο παραγωγής της Floros Fine Shading στη ΒΙ.ΠΕ. Ασπροπύργου, ενώ το 2004 είναι η χρονιά που ξεκινά η αποκλειστική συνεργασία της με τον ιαπωνικό κολοσσό Achilles. Το 2005 εγκαθίσταται η γραμμή παραγωγής TUBO, την ίδια χρονιά αποκτά τη διεθνή πιστοποίηση ISO με την εγκυρότητα της TÜV AUSTRIA, ενώ το 2006 εξασφαλίζει την αποκλειστική διάθεση και διανομή των πλαστικών Naizil. 

 
Το 2009 η ανάγκη της αγοράς για πιο εξειδικευμένες υπηρεσίες και προϊόντα, προσαρμοσμένα στις ελληνικές συνθήκες, οδηγεί τη Floros Fine Shading στην κατασκευή ενός σύγχρονου ιδιόκτητου χυτηρίου, ικανού να παράγει ολοκληρωμένα συστήματα σκίασης, που καλύπτουν κάθε απαίτηση και ανάγκη. Το 2012 ξεκινούν οι δοκιμές και ο έλεγχος με στόχο την απόκτηση της πασίγνωστης σήμανσης CE, διαδικασία που πραγματοποιείται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εταιρείας.
Φιλοσοφία
Οι άνθρωποι της Floros Fine Shading πιστεύουν ακράδαντα πως η επιτυχία εξαρτάται από τις βάσεις πάνω στις οποίες στηρίζει κανείς τις προσπάθειές του. Από έναν ξεκάθαρο και αδιαπραγμάτευτο στόχο που καθορίζει κάθε του βήμα και κάθε του απόφαση. Για τη Floros Fine Shading αυτός ο στόχος ήταν, είναι και θα είναι ένας:
 
- Φυσικές λύσεις για τον άνθρωπο
- Φιλικές λύσεις για το περιβάλλον
 
Η προσφορά ολοκληρωμένων, αποτελεσματικών και αξιόπιστων λύσεων, που σέβονται τον άνθρωπο και φροντίζουν το περιβάλλον, συμβάλλοντας στην εξοικονόμηση ενέργειας, αποτελούν για τη Floros Fine Shading αδιαπραγμάτευτες αξίες. Το ίδιο και η διαρκής εξέλιξη και καινοτομία, η υπευθυνότητα, η ειλικρίνεια, ο επαγγελματισμός, αλλά και η εγγυημένη ποιότητα σε όλα τα προϊόντα της, από το σύστημα και το μηχανισμό μέχρι τα υφάσματα και τα χρώματά τους.
 
Το «σπίτι» τους, όπως όλοι θεωρούν την παραγωγική μονάδα της Floros Fine Shading, αποτελεί το εργαστήρι της εξέλιξης των προϊόντων της και την αφετηρία για την ανάπτυξή της. Το ανθρώπινο δυναμικό της ερευνά και αναπτύσσει συνεχώς νέα συστήματα, υλικά και εξαρτήματα σκίασης, πρωτοποριακά και μοναδικά στην ευρύτερη αγορά. Με σχεδιασμό και ποιότητα υλικών και κατασκευής που ανταγωνίζονται τις μεγαλύτερες μονάδες παραγωγής του εξωτερικού. 
 
Όλα τα παραπάνω συνοψίζουν τη βασική φιλοσοφία της Floros Fine Shading, πάνω στην οποία χτίζονται οι συνεργασίες με τους προμηθευτές της, καθώς και οι σχέσεις της με τους τελικούς καταναλωτές. Σχέσεις εμπιστοσύνης, που της επιτρέπουν να αναβαθμίζει διαρκώς τα προϊόντα της, να οδηγεί τις εξελίξεις στον τομέα της σκίασης και να συνεχίζει την ανοδική πορεία της στην εγχώρια, αλλά και στη διεθνή αγορά.